logo ikon white

Brolægger & Entreprenør

Om Dannebrolægning
danabrolægning01
danabrolægning02
danabrolægning03

Det startede med et svendebrev som brolægger

Dannebrolægning blev etableret i 2006 af brolægger Thor Sundstrøm. Thor har siden sin svendeprøve i 2000 dygtiggjort sig med alle former for brolægnings- og konstruktionsarbejde, før han selv startede Dannebrolægning. Han har derfor stor erfaring med alt fra større entrepriser til mindre projekter for private kunder.

Thor har skabt et sikkert og behageligt arbejdsmiljø med en god omgangstone og ergonomisk værktøj. Det er vigtigt, at medarbejderne arbejder med værnemidler og udstyr i høj kvalitet, så de ikke slider kroppen ned. Det sikrer samtidig et langt bedre resultat for dig, at vores arbejde er udført med de mest moderne metoder og værktøjer.

Brolægning kan dateres tilbage til Romerriget

Vi er passionerede for brolægningens uendelige æstetiske muligheder. Brolægningens kunst og håndværk stammer helt tilbage fra romertiden, hvilket giver et fascinerende perspektiv på vores fag og projekter.

Den dag i dag bruger vi stadig sten, der er flere hundrede år gamle, nogle af dem med spor fra hestevognes hjul, der har ridset i stenene.

Brolægning som i vores egen have

Hos Dannebrolægning arbejder vi altid efter vores tommelfingerregel om, først at aflevere et projekt, når løsningen lever til en standard, vi selv gerne vil have ved vores private hus. 

Vi bruger vores erfaring og får aldrig på kompromis med det gode håndværk og kvaliteten, så du får en løsning der holder længere, og som kræver mindre vedligeholdelse.

Vi går på arbejde hver dag, for at skabe resultater, som vi kan være stolte af – og som giver glade kunder. Samtidig overholder vi alle gældende krav og certificeringer i branchen. Vores erfaring giver os en unik viden om alt fra betonvarekrav til trekantmærkning og andre stempler.

Vi oplyser dig om alle de specifikke retningslinjer, der er relevante for dit projekt. Vi arbejder derfor efter høje tekniske standarder, hvilket stiller krav til vores håndværksmæssige udførelse. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Derfor er du som privat kunde omfattet af Byg Garanti. Det giver dig tryghed, da Byg Garanti dækker projekter, der er udført på:

Garantien dækker efter projektets færdiggørelse i op til tre år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler. www.danskbyggeri.dk

Kunst, kvalitet og stolte håndværkstraditioner

Vi tilbyder dig høj kvalitet og kreativ tilgang, og vi ser altid løsninger på komplekse ønsker og udfordringer.

Skal du have udlagt terrænmure, får vi det hele til at gå op i en højere enhed. Har du brug for en ekstra bil i indkørslen, sørger vi for en praktisk løsning. Eller vil du pifte din have op med ren kosmetik, har vi sans for geometri og visuelle løsninger.

Vores rådgivende rolle kan inspirere dig til valg af flisestørrelser, flisekombinationer eller farver og være afgørende for uforudset opbygning i det eksisterende bærelag, som du måske ikke er opmærksom på.

Hos Dannebrolægning garanterer vi dig, at din løsning bliver udført fagligt korrekt, leveres til tiden og har en lang levetid.