logo ikon white

Brolægger & Entreprenør

Løsninger

Brolægning, belægninger og stensætninger

Hos Dannebrolægning arbejder vi med brolægning, belægning og stensætninger i beton, fliser, granit, natursten og herregårdssten i alle tænkelige varianter. Vi har erfaring med alt fra de fineste raffinerede materialer til istidsdannede marksten, der skaber fantastiske klippemiljøer.

Brolægning og belægning, som vi skræddersyer til dig

Gennem 20 år har vi løst mange opgaver og spændende projekter for både private kunder, offentlige kunder og erhvervskunder.

Vores erfaringer kommer dig til gode, da vi ved, at dine personlige ønsker og forventninger adskiller sig helt fra alle andres – og det er dét, der gør vores arbejde som brolægger sjovt og inspirerende.

Vi starter derfor med en dialog, så vi kan lytte til dine tanker og ideer. På den måde kan vi tilbyde en skræddersyet løsning der passer lige præcis til dig. Se vores forskellige løsninger i galleriet.

Vi løser alle typer af brolægning, belægning og stensætninger

Dannebrolægning arbejder for både private kunder, kommuner, boligforeninger, store og små virksomheder – og alle andre, der ønsker en brolægger med fokus på kvalitet. Vi udfører alle typer af brolægningsopgaver herunder: